Ystävyysseurakuntatyö

Viron Haapsaluun ja Unkarin Csömöriin on lähetetty kirkkoherran, kanttorin ja parin seurakuntalaisen tekemä jouluinen videotervehdys.

Ystävyys seurakuntatyö jatkuu vierailujen merkeissä kun tilanne sen sallii. Muistamme heitä rukouksin.

Nimikkolähetti

Seurakuntaneuvosto valitsi uudeksi nimikkolähetiksemme Anna Makeevan.

Hän tekee lapsi- ja nuorisotyötä Sauen seurakunnassa Virossa. Anna puhuu viroa, venäjää ja suomea.

Teemme lähetysasiassa yhteistyötä Evankelisen Lähetysyhdistyksen kanssa. Sopimus on nyt aluksi kolmevuotinen. Muistamme häntä rukouksin.

Anna Makeevan lähettämä kirje

Ystäväkirje 2

Annan yhteystiedot ovat : sähköposti anmish87@gmail.com

Jos haluat tukea Anna työtä rahallisesti, varsinkin nyt, kun emme voi pitää myyjäisiä tai muita tapahtumia, niin tässä tilitiedot.

Evankelinen Lähetysyhdistys ELY ry, K-S OP 511402234369, viestiin teksti: Anna Makeevan työn tukemiseen.

Anna Makeev Saue kaupunginpäivillä tarjoamassa marilaisten kansallisruoan.