Seurakuntatoimisto

Avoinna
maanantaisin ja torstaisin klo 9-12.

Brandensteininkatu 11, 07900 Loviisa
Sähköposti: agricolanseurakunta@evl.fi

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

A B E H K L M N R S

Mikko Alava

Moikka. Olen toiminut kirkkoherrana Agricolan suomalaisessa seurakunnassa vuodesta 2020. Olen kokenut kirkkoherran työn monipuolisena ja merkityksellisenä. Työpäivät ovat vaihtelevia, mikä sopii luonteelleni hyvin. Kirkkoherran työ jakautuu karkeasti kolmeen osa-alueeseen: hallintoon, johtamiseen ja seurakuntatyöhön.

Vapaa-aikani kuluu lapsiperhearjen merkeissä. Omat harrastukseni liittyvät ulkoiluun ja liikuntaan.

Jos tuntuu, että voin olla avuksi, niin ota ihmeessä yhteyttä.

Monica Björklund-Nygård

Seurakuntasihteeri

Virkavapaalla

Marjo Ehn

Seurakuntapastori

Hei

Teen perinteistä seurakuntapastorin työtä, joka pitää sisällään jumalanpalvelukset, kasteet, hautaan siunaamiset sekä avioliittoon vihkimiset ja siunaamiset. Työkieleni on ensisijaisesti suomi, mutta tarvittaessa toimitus sujuu myös englanniksi ja ruotsiksi.

Papin töiden lisäksi olen vapaaehtoisten pappi. Vapaaehtoisten pappina saan olla kehittämässä yhdessä muiden kanssa seurakuntaa yhä enemmän siihen suuntaan, että jokainen voi löytää seurakunnasta oman paikkansa.  Kun sinulla on halu tulla mukaan seurakunnan toimintaan, ole minuun yhteydessä. Etsitään yhdessä sinulle mielekästä tehtävää ja tekemistä.

Muita ammattejani ovat pari- ja seksuaaliterapeutti sekä työnohjaaja. Niistä on paljon hyötyä seurakunnan työssä. Kun sinulla on pohdittavaa omissa ihmissuhteissasi tai elämässäsi yleensä, ole minuun yhteydessä. Etsitään yhdessä valoa tilanteeseesi.

Jaana Huovila

Nuorisotyön ohjaaja

Hei!

Olen ollut vuodesta 2004 lähtien nuorisotyössä. Aloitin silloisessa Ruotsinpyhtään seurakunnassa.

Harrastukseni ovat vesiliikunta painotteisia. Kesällä tykkään vesijuosta luonnon vesissä. Talvella käyn avannossa ja vesijumpassa. Luen myös paljon.

Omat lapseni ovat jo aikuisia ja olen myös kahden lapsen mummi. Teen töitä nykyään 50 % ja olen osa aikaisella työkyvyttömyys eläkkeellä 50 %.

Tuire Huovinen-Westerlund

Kappalainen, rovasti

Olen kokenut pappi - kirkon hommissa viidellä vuosikymmenellä, joista 10 vuotta kansainvälisissä tehtävissä Suomen Lähetysseurassa.  Toimitukset sujuvat paitsi suomeksi myös suomi/ruotsi-yhdistelmällä tai englanniksi.  Aloitin työt Lapinjärvellä 2011 ja työ jatkui seurakuntafuusion jälkeen 2019 Agricolan suomalaisessa.  Pidän siitä, että meillä on maalais/pikkukaupunkiluksusta: messut, kastehetket, vihkimiset harjoituksineen ja hautajaiset muistotilaisuuksineen ehtii hoitaa ilman kovaa kiirettä. Parhaat keskustelut käydään usein kylänraitilla tai keittiön pöydän ääressä.  Vapaa-aikana samoilen tai pyöräilen kyläteillä kuunnellen luonnon ääniä, äänikirjoja tai ajankohtaisia podcasteja.

Karoliina Karulinna

Lastenohjaaja

Minut voit tavata perhekerhoissa, Sylivauva-kerhossa, Odottavien iltakahvilassa, Perhemessuissa sekä seurakunnan tapahtumissa.

Lisäksi teen seurakuntamme viestintää (erityisesti somea) sekä rippikoulutyötä.

Vastaan seurakunnan kasvastuksen työalasta, joten olethan minuun yhteydessä jos sinulla on perheille, lapsille tai nuorille suunnattuun toimintaan liittyen kysyttävää tai ideoita.

Anne Kähönen

Nuorisotyön ohjaaja

Hellou! Meikäläinen tunnetaan myös lempinimellä Kähis

Olen muuttanut loviisaan 2018 joulukuussa ja työt aloittanut tässä seurakunnassa 2019 tammikuussa. Olen Nuorisotyönohjaaja, joka vastaa kouluikäisten kanssa tehtävästä työstä, rippikoulun jälkeisestä nuorisotyöstä ja streamauksesta sekä rippikoulussa olen mukana.

Olen yleensä se "liian helposti naurava" nuorisotyönohjaaja, joka toivoo olevansa helposti lähestyttävä ja turvallinen aikuinen. Harrastuksiin kuuluu musiikki niin kuunnellen kuin soittaen, jalkapallo ja amerikkalainen jalkapallo sekä piirtäminen.

Anne Lihtari

Vapaaehtoistyön ohjaaja

Virkavapaalla

Heli Rantanen

Hei!

Olen toiminut Agricolan suomalaisen seurakunnan lastenohjaajana elokuusta 2021 saakka. Sitä ennen olen työskennellyt päiväkodeissa ja toiminut seurakunnassa vapaaehtoisena useiden vuosien ajan.

Pidän perhekerhoa Koskenkylässä, Lapinjärvellä ja Ruukissa sekä koululaisten puuhakerhoja ja kokkikerhoa. Tykkään paljon työstäni lasten ja perheiden parissa.

Vapaa-aikana lenkkeilen ja liikun luonnossa mielelläni.

Minuun saa ottaa yhteyttä lapsi- ja perhetyöhön liittyvissä asioissa.

Maija Romunen

Moi!

Olen ollut seurakunnan lastenohjaajana vuoden 2012 kesäkuusta saakka.

Tulen pitämään perhekerhoja ja koululaisten puuhakerhoja ympäri seurakunnan aluetta. Lisäksi minua saattaa nähdä seurakunnan erilaisissa tapahtumissa, kuten perhemessuissa.

Jos kanssani alkaa keskustelemaan koirista tai lapsista, huomioni on taattu. Molempia löytyy itseltänikin.

Tule juttusille tai laita viestiä.

Raimo Savolainen

Seurakuntapastori

Olen palvellut 32 vuotta papintehtävissä alueen seurakunnissa ja merimieskirkolla. Loviisaan tulin vuonna 2005. Kotoisin olen Jyväskylästä, asun Kotkassa nykyisin perheeni kanssa. Harrastan retkeilyä ja liikuntaa. Partiotoiminta ja Lapinmatkailu on ollut sydäntäni lähellä.

Jeannette Sjögård-Andersson

Moi !

Olen ollut vt. diakoniatyöntekijänä alueen seurakunnissa vuodesta 1996, eli 26 vuotta.

Sydämeni sykkii vanhuksille ja monet heistä ovat tulleet tutuiksi vuosien mittaan.

Teen nyt töitä 50 % ja pärjään molemmilla kotimaisilla kielillä.

Vapaa-aikanani teen käsitöitä ja lenkkeilen Tooticki-koirani kanssa.