Lapset Lapinjärven kirkolla.

Lapsille ja lapsiperheille

Koko seurakunnan alueella pyritään järjestää kaikenikäisille lapsille ja heidän perheilleen toimintaa. Vaikka joitakin tapahtumia järjestetään joillain tietyillä alueilla se ei tarkoita, etteikö tapahtumaan tai toimintaan voisi tulla myös muualta mukaan. (Kouluikäisille lapsille nykyään oma sivu)

Perhekerhot:

Maanantaisin klo 9.30-11.30 Tesjoen monitoimitila (kirjaston vieressä). Alkaen 7.9.2020. Tarja Koskinen, sijaisena Maija Romunen

Tiistaisin klo 9.00-11.00 Ruukin seurakuntakodilla. Alkaen 1.9.2020. Merja Vainio

Torstaisin klo 9.30-11.30 Loviisan Pappilassa, Aleksanterinkatu 11A (käynti sisäpihalta). Alkaen 3.9.2020. Maija Romunen ja Tarja Koskinen

Huom! Koskenkylän perhekerho Mikaelintuvalla ja Lapinjärven perhekerho Lapinjärven seurakuntakodilla ovat loppusyksyn ajan peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tammikuussa yritetään uudelleen.