Onneksi olkoon!

Lapsen syntyminen merkitsee kodin elämässä suurta muutosta. Vanhempien vastuulle uskotaan kokonaan uuden elämän vaaliminen.

Agricolan suomalainen seurakunta onnittelee teitä lämpimästi lapsenne syntymän johdosta.

Toivomme, että lapsenne saatettaisiin pyhässä kasteessa Jumalan lapseksi, seurakunnan jäseneksi. Kasteessa vanhemmat sitoutuvat kasvattamaan lapsensa kristillisesti. Tässä tehtävässä kummit toimivat apuna.

Myös seurakunta haluaa antaa tukensa teille tässä elämänne uudessa vaiheessa. Toivomme, että kaste voitaisiin toimittaa lapselle kahden ensimmäisen kuukauden aikana. Kaste voidaan toimittaa erikseen sovittavana aikana Loviisan alueen kirkoissa tai kotona. Kirkkokasteen jälkeen pappi mielellään osallistuu pyydettäessä vielä kotona vietettävään juhlahetkeen.

Halutessanne järjestää ristiäiset eli kastetilaisuuden, ottakaa yhteyttä seurakuntatoimistoon

Kaste. Vauva, äiti ja pappi.