Konfirmaatio messu.

Nuorille

Tavoitteemme on keväällä ja kesällä kartoittaa mitä muuta toimintaa voisimme vielä nuorille järjestää, mutta ainakin nyt kevään menemme vielä tällä toiminnalla. Rohkeasti vain mukaan tai jos sinulla on ideoita uudesta toiminnasta, niin rohkeasti yhteyttä Jaana Huovilaan tai Anne Kähöseen.

Avoimet Ovet Tikvassa, os. Kuningattarenkatu 22, parillisen viikon perjantaisin klo 18-21. Mukaan voi tulla yläkouluikäisistä ylöspäin. Myös nuoret aikuiset ovat tervetulleita. Mukavaa yhdessä oloa, pelailua ja pieni iltapalakin tarjolla.

Innostaja ykköset, kokoontuvat Lapinjärvellä parin viikon välein keskiviikkoisin tai torstaisin 15.00-17.00 seurakuntakodilla ja Tikvassa parillisten viikkojen perjantaisin koulun jälkeen noin. 14.30-16.00

Innostaja kakkoset kokoontuvat säännöllisen epäsäännöllisesti. Tiedotettu WhatsAppissa koulutukseen osallistuville.

Vastaamme nuoriso ja kouluikäisten kanssa tehtävästä työstä.

s-posti: etunimi.sukunimi@evl.fi

Jaana Huovila nuorisotyönohjaaja

Anne Kähönen nuorisotyönohjaaja + alakouluikäiset

Futispeli Loviisan Tikvassa, nuorisolle löytyy erilaista toimintaa