RIPPIKOULUT 2021

Jos rippikoulun käsite on vähän tuntematon niin  www.ripari.fi  linkistä löydät hyödyllistä tietoa riparia varten!

Rippikoulut ovat käynnissä.

Rippukouluvihossa on pakollisena 1 joulunajan messu. Joulun aika alkoi ensimmäisestä adventista eli 29.11.20 ja päättyy 6.1.2021.

Messut streamataan 10.1.2021 asti ilman läsnä olevaa seurakuntaa.

Linkit ilmoitetaan facebook ja kotisivuilla. You Tube hakuun voi laittaa Agricolan suomalainen seurakunta ja päivämäärän. Siellä on paljon muitakin videoita jotka ovat hartauksia tai joululauluja, mutta vain messut kelpaavat tähän tehtävään.

Voit katsoa minkä tahansa messun aikaväliltä 29.11.20 – 6.1.2021.

Messusta tulee kirjata ylös: minkä messun katsoi (päivämäärä), kuka oli liturgi, mitä virsiä oli ja mistä saarnassa puhuttiin ja oma nimi.

Nämä tiedot lähetetään  sähköpostilla anne.kahonena@evl.fi, tekstarilla 040 523 6906 tai WhatsApp viestillä.

Kun tulee kuittaus takaisin, että asia on ok, niin sitten vanhempi voi merkitä vihkoon päivämäärän ja allekirjoituksen.

Anne palaa lomalta töihin 11.1.2021.