RIPPIKOULUT 2021

Jos rippikoulun käsite on vähän tuntematon niin  www.ripari.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä  linkistä löydät hyödyllistä tietoa riparia varten!

Rippikoulut ovat käynnissä.

Rippukouluvihossa on pakollisena 1 pääsiäisenajan (28.3.-11.4.2021) jumalanpalvelus ja 1 vapaavalintainen jumalanpalvelus kesän riparilaisille.

Messut streamataan toistaiseksi  ilman läsnä olevaa seurakuntaa.

Linkit ilmoitetaan facebook ja kotisivuilla. You Tube hakuun voi laittaa Agricolan suomalainen seurakunta ja päivämäärän. Siellä on paljon muitakin videoita jotka ovat hartauksia tai joululauluja, mutta vain messut kelpaavat tähän tehtävään.

Messusta tulee kirjata ylös: minkä messun katsoi (päivämäärä), kuka oli liturgi, mitä virsiä oli ja mistä saarnassa puhuttiin ja oma nimi.

Höyterin riparilaiset nämä tiedot lähetetään  sähköpostilla anne.kahonena@evl.fi, tekstarilla 040 523 6906 tai WhatsApp viestillä.

Ristiniemen riparilaiset nämä tiedot lähetetään sähköpostilla jaana.huovila@evl.fi, tekstarilla 040 5151 473 tai WhatsApp viestillä.

Kun tulee kuittaus takaisin, että asia on ok, niin sitten vanhempi voi merkitä vihkoon päivämäärän ja allekirjoituksen.