Agricolan suomalaisen seurakunnan kuulumisia muutosten keskellä

11.2.2020 11.45

Vuosi on lähtenyt käyntiin seurakunnassa monenlaisten muutosten merkeissä. Kirkkoherra Seppo Apajalahti on jäänyt eläkkeelle ja seurakuntaan valitaan lähiaikoina uusi kirkkoherra. Hakijoita kirkkoherran virkaan on kahdeksan henkilöä. Allekirjoittanut hoitaa kirkkoherran virkaa siihen asti kunnes uusi kirkkoherra aloittaa työssään, todennäköisesti jo kevään aikana. Seurakuntaneuvosto on jo aiemmin tehnyt päätöksen, että kirkkoherra valitaan välillisellä vaalilla. Se tarkoittaa sitä, että seurakuntaneuvosto valitsee vaalilla uuden kirkkoherran.

Toinen muutos on Loviisassa sijaitsevan Seurakuntatoimiston muutto helmikuussa uusiin tiloihin vain parin korttelin päähän osoitteeseen Brandensteininkatu 11. Uusista tiloista löytyvät Seurakuntatoimisto sekä Loviisanseudun seurakuntayhtymän, Agricola svenska församlingenin kuin myös Agricolan suomalaisen seurakunnan työntekijät. Löydät meidät siis yhdestä paikasta helposti! Tokikin olemme usein liikkeellä ihmisten keskellä tekemässä työtämme, mutta työntekijöiden työpisteet löytyvät yhdestä paikasta.

Muutto tapahtuu viikoilla 8 ja 9. Seurakuntatoimisto on kiinni viikon 8, mutta puhelimitse tavoittaa tuolloinkin ja maanantaista 24.2. lähtien Seurakuntatoimisto palvelee uusissa tiloissa osoitteessa Brandensteininkatu 11. Uuden toimitilan aulatiloista löydät myös ”Olohuoneen” ja 1.4. alkaen voit aukioloaikoina tulla juomaan vaikka kupin kahvia ja keskustelemaan työntekijän kanssa mielessä olevista asioista. Lämpimästi tervetuloa!

Kaikkien näiden muutosten keskellä seurakunnan työntekijät tekevät työtään yhtä vahvasti ja sitoutuneesti kuten ennenkin. Muutosten keskellä haluamme seurakuntana elää vahvasti ajassa samalla Jumalan pysyviin lupauksiin turvaten.

Jumalan siunausta elämääsi ja lähestyvään paastonaikaan,

t. Nina Rajamäki, vt. kirkkoherra