Uutislistaukseen

Lapsi askartelee

Hae meille lastenohjaajaksi

21.4.2021 14.27

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme 

lastenohjaajan,

joka on innostunut ja sitoutunut tekemään laaja-alaisesti kristillistä varhaiskasvatus- ja perhetyötä. 

Lastenohjaajan tehtäviin kuuluvat mm. perhekerhojen, lastenkerhojen, lastenleirien ja ip-kerhon ohjaaminen. Lastenohjaaja osallistuu perhemessujen ja perhetapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen yhdessä muiden työntekijöiden ja perheiden kanssa.  

Odotamme sinulta oma-aloitteista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sydämellistä asennetta lapsien ja perheiden kanssa työskentelyyn. 

Lastenohjaaja on osa moniammatillista kasvatuksen tiimiä. Yhteistyötaidot ja oman työn kehittäminen ovat vahvuuksia, joita arvostamme.  

Toivomme, että sinulla on lastenohjaajan pätevyys, muu soveltuva koulutus tai näyttöä ja kokemusta varhaiskasvatustyöstä. Otamme huomioon myös vastavalmistuvat hakijat.

Lastenohjaajan toimi on kokoaikainen (työaika 38h 15min). Palkkaus on vaativuusryhmä 402 mukainen. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valittavan tulee olla konfirmoitu ev. lut. kirkon jäsen.

Agricolan suomalaiseen seurakuntaan kuuluu noin 6500 jäsentä, toimimme Loviisan sekä Lapinjärven alueella ja kuulumme Helsingin hiippakuntaan. Tehtävä edellyttää liikkumista seurakunnan alueella ja siksi oma auto on välttämätön työtehtävien hoitamiseen. 

Lähetä meille hakemus (liitteeksi CV ja todistusjäljennökset) 14.5. mennessä os. mikko.alava@evl.fi tai Agricolan suomalainen seurakunta/ Mikko Alava, Brandensteininkatu 11, 07900 LOVIISA. 

Haastattelemme hakijoita tiistaina 25.5.2021.

Tiedustelut: 
Marjo Ehn, kasvatuksen pappi, p. 040 682 5511
Mikko Alava, kirkkoherra, p. 040 610 4878