Yhteisvastuukonsertti

Toivekonsertti Yhteisvastuun hyväksi

9.3.2021 10.55

Striimattu Toivekonsertti Yhteisvastuun hyväksi Loviisan kirkosta 25.4. klo 18.00. Linkki konserttiin löytyy Agricolan seurakuntien sivuilta ja konsertin jälkeen seurakuntien YouTube-kanavilta.

Voit toivoa konsertissa esitettäväksi oman toivemusiikkisi, niitä esittävät Agricolan suomalaisen ja ruotsalaisen seurakunnan kanttorit sekä loviisalaisia muusikoita. Musiikkitoiveiden tulee olla perillä maaliskuun loppuun mennessä.

Voit kertoa halutessasi lyhyesti, miksi haluat kuulla kyseisen musiikin tässä konsertissa, ja se kerrotaan konsertin kuluessa omana toiveenasi, mikäli haluat että nimesi mainitaan. Konsertin kautta kerätään varoja Yhteisvastuukeräykselle, joka tänä vuonna kohdennetaan kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ikäihmisten auttamiseksi Suomessa ja maailmalla. Valitsemasi summan voit maksaa srk:n tilille FI22 1098 3000 1144 91 viite 308317 tai lisäten viestikenttään tieto "YV Agricolan suomalainen srk".

Musiikkitoiveita voi lähettää tekstiviestillä numeroon 050-5580466, postin kautta kirjeenä Suvi af Hällström, Brandensteininkatu 11, 07900 Loviisa, sekä Facebook-mainoksen kautta kommenttikentässä.

Linkki konserttiin