Toivon säveliä - konsertti

la 27.8. klo 18.00
Konsertin mainos

Loviisan kirkko

La 27.8 klo 18 Toivon säveliä - konsertti Loviisan kirkossa, vapaa pääsy.
Mukana Jaana Pöllänen & Ville Uusitalo, Samu Saarinen, Henna Nieminen, Mikko Alava

Lämpimästi tervetuloa!

Monet muistavat laulaja Jaana Pölläsen Tangomarkkinoiden prinsessana vuodelta 2000. Jaana on kuitenkin saanut tehdä musiikkia tyylilajien monessa kirjossa. Jaanan luonnonlapsimainen karisma ja raikas läsnäolo valloittaa. Hän on omimmillaan ihmisten parissa, ja hänellä on taito kohdata kuulijansa hienovaraisesti, sydämeltä sydämelle. Laulajan tarinankerrontaa täydentää puolisonsa Ville Uusitalon pianosäestyksen vahva äänimaailma.
https://www.jaanapollanen.fi/

Samu Saarinen on vuodesta 2011 lähtien kiertänyt kitaransa kanssa Suomea erilaisissa seurakuntien tilaisuuksissa, päihde- ja mielenterveystyön tilaisuuksissa ja vankiloissa ja hoitolaitoksissa. Laulaen ja kertoen tarinoita omista elämän kipuiluistaan ja hyvästä ja armollisesta Jumalan johdatuksesta kaiken keskellä. Samun musiikissa yhdistyy countryn, bluesin, popin ja folkin piirteitä suomalaiseen haikeuteen, mutta kaiken läpi kuultaa kirkkaana lämmin toivon sävel, joka nostaa ja kantaa vaikeiden aikojen yli.
http://www.samusaarinen.fi/


Henna Nieminen on sydämellinen ja kaunisääninen, Lapinjärveläinen monitaituri gospelmuusikko. Tällä hetkellä hän työskentelee osa-aikaisena evankelistana Agricolan suomalaisessa seurakunnassa. Henna juontaa konsertin ja häneltä on luvassa myös muutamia kappaleita illan aikana. Henna tekee musiikkia ja kohtaa ihmisiä suurella sydämellä. Hänen mottonsa onkin "Iloksi ihmisille ja kunniaksi Jumalalle".
https://hennanieminen.fi/

  • Aikuisille Aikuisille
  • Musiikki Musiikki
  • Nuorille Nuorille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Agricolan suomalainen seurakunta

Ota yhteyttä

Evankelista

Hei!

Asustelen mieheni ja koirien ja kissan kanssa Lapinjärven Kimonkylässä.

Agricolan seurakunnassa aloitin luottamushenkilönä, mutta siirryin evankelistan määräaikaiseen tehtävään syksyllä 2021.
​​​​​​​Työ on ollut monipuolista, kerhoissa ja vanhainkodeissa vierailua musisoiden, seurakuntatilaisuuksien järjestämistä sekä viestintää. Haluan kohdata ihmisiä lämmöllä, kuunnellen ja palvellen, pääasiallinen työvälineeni on musiikki.

​​​​​​​Toivon, että työssäni välittyy rakkaus Jumalaan.