L10T-verkkokoulutus

Mainos L10T

L10T verkkokoulutus, pe-la 19.8-20.8
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.8.

Ilmoittaudu mukaan Kansan Raamattuseuran L10T verkkokoulutukseen Henna Niemiselle p. 040 512 7579 tai henna.nieminen@evl.fi viimeistään 11.8.

Voit osallistua koulutukseen kotonasi, tarvitset vain internetin. Ilmoittautumisen myötä saat linkin tai ryhmän kanssa Alfa & Omegan tiloissa Loviisassa, Brandensteininkatu 19.

Tarkka aikataulu varmentuu lähempänä.

L10T - INNOSTAA LIIKKEELLE JA LUO YHTEYTTÄ

L10T -valmennus rohkaisee osoittamaan Jumalan rakkautta arjessa ja kutsumaan toisia hyvän Jumalan yhteyteen. Tavoitteena on elämäntapa, jossa yhdistyvät rukous ja evankelioiminen. Koulutus innostaa alkuun. Koulutus perustuu Luukkaan evanekliumin 10. luvun löytöihin.

Lue lisää https://kansanraamattuseura.fi/koulutus/

• Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Evankelista

Hei!

Asustelen mieheni ja koirien ja kissan kanssa Lapinjärven Kimonkylässä.

Agricolan seurakunnassa aloitin luottamushenkilönä, mutta siirryin evankelistan määräaikaiseen tehtävään syksyllä 2021.
​​​​​​​Työ on ollut monipuolista, kerhoissa ja vanhainkodeissa vierailua musisoiden, seurakuntatilaisuuksien järjestämistä sekä viestintää. Haluan kohdata ihmisiä lämmöllä, kuunnellen ja palvellen, pääasiallinen työvälineeni on musiikki.

​​​​​​​Toivon, että työssäni välittyy rakkaus Jumalaan.