Kuoro Lapinjärvellä

Lapinjärven seurakuntakoti

Tervetuloa mukaan kuoroon!
Kuoroon voi tulla kaiken ikäiset.

Kuoro harjoittelee torstaisin klo 18-19.30 Lapinjärven srk-kodilla.

NYT HUIKEA MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ MUKAAN TOTEUTTAMAAN MUSIKAALIN MUSIIKKEJA!

Syksyn projektina olisi tarkoitus toteuttaa ihailemani säveltäjän Lasse Heikkilän Joulun Sankari-musikaali.
Musikaalin käsikirjoitus ja ohjaus Janne-Tapani Simolan käsialaa. Musiikkiteatteri Valkia tulee näyttelemään ja säestämään näytöksen. Tällä hetkellä neuvottelen äänitys ja kuvaus oikeuksista, mikäli koronan takia näytöstä ei voida pitää.

Musikaali alustavasti La 11.12.

ETÄMAHDOLLISUUS: Kuoron kaikki materiaalit tulee nettiin, jonka avulla voit harjoitella itsenäisesti ja tulla mukaan La 13.11 järjestettävään harjoituspäivään. Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

<3:llä Henna Nieminen

Henna Nieminen
henna.nieminen@evl.fi

Kuoro voi olla myös koko perheen harrastus! :)

Kuoro sopii kaiken ikäisille, mutta srk-kodilla on lastenhuone, johon lapset ovat erittäin tervetulleita harjoitusten ajaksi, jos laulupuoli ei innosta perheen pienimpiä.

"Itse muistan, että olen pienestä lapsesta asti istunut Kimonkylän nuorisoseuran kuoro harjoituksissa äitini mukana, välillä salissa leikkien ja välillä kuoron "tädeille" piirtäen piirrustuksia. Näistä kuoro-illoista on minulla vain positiivisia muistoja <3 Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää :) Ja kaikille muuten musikaalista kiinnostuneille, varaa esityspäivä jo kalenteriisi."