Kohtaamisia: Luther - Bach - Reger - Sibelius. Olli Varosen juonnettu sellokonsertti.

Pernajan kirkko

Vapaa pääsy. Ohjelma 10€.

Luvassa on mielenkiintoinen konsertti, kun kuulemme Lutherin, J.S. Bachin, Max Regerin sekä Jean Sibeliuksen säveliä soolosellolle.

Konsertissa musisoi sellotaiteilija Olli Varonen. Varonen opiskeli mm. Sibelius-Akatemiassa sekä Budapestin Liszt-akatemiassa. Olli on soittanut kaikkiaan noin 1500 soolo-, solisti- ja kamarimusiikkikonserttia 14 maassa ja 4 maanosassa. 2000-luvulla pääosaan on noussut konsertointi selloduossa Anna-Maaria Varosen kanssa. Ollin esityksiä niin orkesterin johtajana kuin sellistinä on taltioitu 11 CD-levylle. Olli on toiminut myös Suomen Kodály-seuran puheenjohtajana keväästä 2019 alkaen.