Perhekahvila Isnäsin Solbackassa

Tervetuloa Isnäsin perhekahvilaan Solbackaan!

Tervetuloa Isnäsin perhekahvilaan Solbackaan! Perhekerho on tarkoitettu lapsiperheille. Mukaan ovat tervetulleita vanhemmat, isovanhemmat ja kaikki muut lasta hoitavat aikuiset. Perhekahvilassa tapaat toisia aikuisia ja lapsia kahvin ja leikkien merkeissä. Voit ottaa omat eväät mukaan. Seurakunta tarjoaa kahvia/mehua/teetä/pientä purtavaa. Isnäsin perhekahvila on yhteistyössä Agricolan ruotsalaisen seurakunnan kanssa. Parittomilla viikoilla paikalla on suomalaisen seurakunnan lastenohjaaja, parillisilla viikoilla paikalla on ruotsalaisen seurakunnan perhetyöntekijä. Perhekahvila alkaa 9.9.

Perhekahvila Isnäsin Solbackassa

Tervetuloa Isnäsin perhekahvilaan Solbackaan!

Mikaelintupa, Koskenkylä

Puuhakerho

1-6 luokkalaisille suunattu kerho jossa voidaan leikkiä askarrella leipoa ja mitä sitten ikinä keksitään. Tervetuloa mukaan!

Ruukki, kerhohuoneet

Perhekahvila Ruukissa