Kylien kokkikerho/Byarnas kockklubb

Ruukki, keittiö

Oletko 1-6 -luokkalainen? Tule mukaan kaksikieliseen kylien kokkikerhoon! Går du på åk 1 till 6? Kom med till den tvåspråkiga byarnas kockklubb!

Kylien kokkikerhossa tehdään ruokaa ja leivotaan yhdessä. Kerhossa pidetään hartaushetki. Kylien kokkikerho on 1-6 -luokkalaisille kerran kuukaudessa. Kylien kokkikerhoa pidetään ympäri Loviisaa: Pernajan pappilassa, Liljendalin pappilassa, Lapinjärven seurakuntakodissa, Loviisan Tikvassa ja Ruukin seurakuntakodissa. Agricolan suomalainen ja ruotsalainen seurakunta järjestävät kylien kokkikerhon yhdessä. Ilmoittautuminen tapahtuu agricolalovisa.fi -nettisivun kautta viimeistään 28.8. Voit myös ilmoittautua soittamalla Maijalle tai Jenniferille.

I byarnas kockaklubb bakar man tillsammans och lagar mat. I kockklubben har vi en andaktsstund. Byarnas kockklubb är för dig som är på åk 1 till 6, som vill delta en gång i månaden. Byarnas kockklubb är runt i byarna i Lovisa: Pernå prästgård, Liljendal Prästgård, Lappträsk församlingshem, Lovisa Tikva och Brukets församlingshem. Agricola finska och svenska församling ordnar byarnas kockklubb tillsammans. Anmälningen sker via agricolalovisa.fi nätsidan senast den 28.8. Du kan också anmäla dig genom att ringa Maija eller Jennifer.

Kirkko loviisan seudulla, Agricolan suomalainen seurakunta

Lapinjärven seurakuntakoti

Lähetyslounas

Tule miesten ja vapaaehtoisten laittamalle lounaalle
myös kasvisvaihtoehto
aikuiset 15 € lapset 10 € alle 12 v

Annagården

Kylien kokkikerho/Byarnas kockklubb

Lapinjärven srk-koti kellari

Innostaja Ykköset

Innostajia tarvitaan leireille! Tervetuloa siisopettelemaan ryhmän ohjausta sekä muita hyödyllisiä taitoja, mitä tarvitaan myös muualla työelämässä.