Kylien kokkikerho/Byarnas kockklubb

Ruukki, keittiö

Oletko 1-6 -luokkalainen? Tule mukaan kaksikieliseen kylien kokkikerhoon! Går du på åk 1 till 6? Kom med till den tvåspråkiga byarnas kockklubb!

Kylien kokkikerhossa tehdään ruokaa ja leivotaan yhdessä. Kerhossa pidetään hartaushetki. Kylien kokkikerho on 1-6 -luokkalaisille kerran kuukaudessa. Kylien kokkikerhoa pidetään ympäri Loviisaa: Pernajan pappilassa, Liljendalin pappilassa, Lapinjärven seurakuntakodissa, Loviisan Tikvassa ja Ruukin seurakuntakodissa. Agricolan suomalainen ja ruotsalainen seurakunta järjestävät kylien kokkikerhon yhdessä. Ilmoittautuminen tapahtuu agricolalovisa.fi -nettisivun kautta viimeistään 28.8. Voit myös ilmoittautua soittamalla Maijalle tai Jenniferille.

I byarnas kockaklubb bakar man tillsammans och lagar mat. I kockklubben har vi en andaktsstund. Byarnas kockklubb är för dig som är på åk 1 till 6, som vill delta en gång i månaden. Byarnas kockklubb är runt i byarna i Lovisa: Pernå prästgård, Liljendal Prästgård, Lappträsk församlingshem, Lovisa Tikva och Brukets församlingshem. Agricola finska och svenska församling ordnar byarnas kockklubb tillsammans. Anmälningen sker via agricolalovisa.fi nätsidan senast den 28.8. Du kan också anmäla dig genom att ringa Maija eller Jennifer.

Kirkko loviisan seudulla, Agricolan suomalainen seurakunta

Mikaelintupa, Koskenkylä

Avoimet ovet

Avoimet ovet 7 luokkalaisista ylöspäin tervetuloo hengaamaan poppoolla Mikaelin tuvalle:)

Ruukki, keittiö

Puuhakerho 3-6 luokkalaisille

Puuhakerho 3-6 luokkalaisille Ruukin seurakuntakodilla

Lapinjärven seurakuntakoti

Puuhakerho

1-6 luokkalaisillle avoin kerho jossa tarkoitus vaihdella tekemistä leikin askartelun pelien ja leipomisen välillä tervetuloa mukaan!