Kaksikielinen messu Lukkarin puistossa Lapinjärvellä klo 12

Tervetuloa puistomessuun Lapinjärvelle!

KAKSIKIELINEN PUISTOMESSU LUKKARINPUISTOSSA 11.8

MITÄ: Kaksikielinen Puistomessu + Kirkkokahvit
MISSÄ: Lapinjärven Lukkarinpuistossa. Osoite on Lukkarinpolku 1-3 tai Lapinjärventie 20
MILLOIN: Sunnuntaina 11.8.2019 klo 12.00. Messun jälkeen on tarjolla kirkkokahvit

Tervetuloa Puistomessuun!

On ilo kertoa, että saamme elokuussa Lapinjärvelle vieraaksemme Helsingin hiippakunnan piispan, Teemu Laajasalon.
Tästä tilaisuudesta et halua jäädä paitsi.
Tule siis nauttimaan Puistomessusta ja kahvihetkestä Lukkarinpuistoon sunnuntaina 11.8.2019 klo 12.
Tämä on hieno tilaisuus päästä moikkaamaan hiippakuntamme omaa piispaa ja nauttia kesäpäivästä messun ja kahvien merkeissä.
Ota perheesi, ystäväsi, naapurisi tai kaimasi mukaan ja lähde kuuntelemaan, kun meidän oma piispamme Teemu Laajasalo saarnaa.
Nähdään puistossa!

Messu on kaksikielinen ja mukana toimittamassa ovat Agricolan suomalaisen seurakunnan pastori Raimo Savolainen sekä Agricolan ruotsalaisen seurakunnan kappalainen Karl Af Hällström. Mukana ovat myös kanttori Pirjo Laine sekä suntio Marja Turpeinen.

Kirkko loviisan seudulla, Kirkko loviisan seudulla, Agricolan suomalainen seurakunta

Lapinjärven pikku kirkko

Rukouspiiri

Loviisan kirkko

Loviisan kirkko

Messu Loviisan kirkossa klo 10

Tervetuloa messuun Loviisan kirkkoon! Mukana Selloduo Varonen ja perhekvartetti, joka soittaa myös kirkkokahvien aikana.