Leijonien kevätkonsertti

Loviisan kirkko

Leijonien kevätkonsertti Loviisan kirkossa (täydennettävä!)

LC Lovisa/Loviisa, Pres. Petri Hyvönen p. 0400 490 705, petri.hyvonen@pp.inet.fi
Sovittu Sepon kanssa (maksu?)

Kahvit väliajalla (LC Queenit)

Pernajan kirkko

SYdämeni Laulu - Hjärtats sånger. Ida Wallén, sopraano, Taru Ritavesi, piano

Sydämeni laulu - Hjärtats sånger. Ida Wallén, sopraano, Taru Ritavesi, piano

Helsinki Metropolitan Orchestra

Helsinki Metropolitan Orchestran konsertti. Järjestäjinä Agricolan suomalainen ja ruotsalainen seurakunta ja Loviisan Rauhanfoorumi.

Projet Europe - Seikkailulla brokin ajan Euroopassa

Caporale - Montéclair - Selma y Salaverde - Händel - Cesti - Telemann

"Projet Europe" tarjoilee muutaman barokkisäveltäjän, aikansa kosmopoliittien musiikkia - he kokivat koko Euroopan työmaanaan. Laulujen tekstit käsittelevät matkustamisen ja seikkailun vetovoimaa, kaipuuta siirtyä toiseen todellisuuteen. Näyttämöllä ovat mezzosopraano Johanna Lönnforsin lisäksi nokkahuilisti Sofia Fernholm, viulisti Anna Pohjola, sellisti Pieta Mattila sekä cembalisti Pilvi Listo.

Vapaa pääsy
Ohjelma 10/5 e

Musiikkiopisto Loviisassa - Musikinstitutet i Lovisa & Agricolan suomalainen seurakunta, Agricola svenska församling